Reiki klassen

Wat leer je in Reiki 1e graad (Shoden)

Wanneer je besluit om de Reiki 1e graad cursus te volgen, geef je jezelf een prachtig cadeau. Binnen vier dagdelen word je ondergedompeld in de wereld van Reiki, waarbij je leert om helende energie te geven en te ontvangen via eenvoudige en effectieve handposities. Deze cursus opent de deur naar de mogelijkheid om niet alleen jezelf te behandelen, maar ook anderen in je directe omgeving te behandelen.

Tijdens deze cursus ontvouwt zich niet alleen de essentie van Reiki, maar hoor je ook het verhaal van Reiki en de boeiende geschiedenis erachter. Daarnaast maak je kennis met de vijf Reiki-leefregels, geïntroduceerd door Mikao Usui, die een waardevolle aanvulling vormen op je dagelijks leven en welzijn. De Reiki 1e graad cursus is een afgerond geheel en biedt je de mogelijkheid om voor de rest van je leven Reiki toe te passen.

Na voltooiing van deze cursus, ontvang je een certificaat. Dit certificaat is niet alleen een erkenning van je prestatie, maar ook het begin van een reis vol ontdekkingen. Hierin leer je niet alleen om Reiki te beoefenen, maar ontwikkel je ook een dieper begrip van jezelf en je verbondenheid met anderen om je heen. Het is een reis naar welzijn, waarbij je de deur opent naar een wereld van energie, heling en innerlijke groei.

donderdag 14 t/m zondag 17 december 2023
don-vrijdagavond 19.30-22.30 uur
zat-zondagochtend 09.30-12.30 uur
hier kun je je aanmelden

donderdag 18 t/m zondag 21 januari 2024
don-vrijdagavond 19.30-22.30 uur
zat-zondagochtend 09.30-12.30 uur
hier kun je je aanmelden

dinsdag 13 t/m vrijdag 16 februari 2024
4 ochtenden van 09.30-12.30 uur
hier kun je je aanmelden

Herhaling

Ook als je al Reiki beoefent en je hebt behoefte  weer eens naar die basis terug te keren, dat opnieuw te ervaren of op te frissen, kan het fijn zijn de cursus weer te herhalen. In dat geval heb je de inwijdingen niet opnieuw nodig, maar kun je met mij en de nieuwe student(en) de energie van het Reikiverhaal en het oefenen weer opnieuw beleven. Je ruil daarvoor is een vrijwillige bijdrage.

Reiki 2e graad ((Okuden)

Na een tijd met Reiki 1e graad gewerkt te hebben bestaat misschien de behoefte je band met Reiki en je eigen spirituele groei te verdiepen. Je kan Reiki 2 al na drie maanden doen, maar ik raad aan Reiki 1 minimaal één jaar actief toe te passen in je leven, zoals je dagelijkse zelfbehandeling en het eventueel oefenen met het geven van een behandeling aan iemand anders en het naleven van het eerder geleerde van de Reiki 1e graad.

Tijdens een Reiki 2e graad leer je op afstand te behandelen door middel van drie symbolen. Deze klas bestaat uit 3 dagdelen. Op dag 1 leer je de symbolen tekenen en hoor je de tekst die erbij hoort, thuis ga je oefenen tot de volgende sessie. Op dag 2 die een paar dagen later is, krijg je meer uitleg over de mental healing en hoe te gebruiken bij je zelfbehandeling en het sturen naar anderen, je ontvangt 1 inwijding. Op dag 3 krijg je uitleg over de symbolen en hoe je die kunt gebruiken om tijd en ruimte te overbruggen en hoe je de afstandsbehandeling stuurt. Als afsluiting ontvang je een certificaat. Om de symbolen in je dagelijks leven te integreren oefenen we dagelijks de afstandsbehandelingen door 6 weken naar anderen te sturen. Na ongeveer 6 weken is er een terugkom avond of middag om ervaringen te delen en vragen te stellen.


Neem vrijblijvend contact op, zodat ik je uitgebreidere informatie kan aanreiken en al je vragen kan beantwoorden.
bel 06 2843 7730 of stuur een mail naar info@reikicentrumzazen.nl

woensdag 31 januari t/m zondag 4 februari 2024
woe 19.30-21.30 uur
zat 09.30-12.30 uur
zon 09.30 12.30 uur
hier kun je je aanmelden