Reiki klassen

Wat leer je in Reiki 1e graad (Shoden)

Wanneer je besluit om de Reiki 1e graad cursus te volgen, geef je jezelf een bijzonder cadeau. In deze cursus leer je in vier dagdelen hoe je Reiki kunt geven en ontvangen door middel van verschillende handposities. Je leert hoe je jezelf en anderen in je directe omgeving kunt behandelen. Ook hoor je de geschiedenis van Reiki en de 5 Reiki-leefregels die Mikao Usui heeft ontwikkeld. Deze leefregels zijn een waardevolle aanvulling op je dagelijks leven. Na het voltooien van de cursus ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

De Reiki 1e graad cursus is een afgerond geheel en biedt je de mogelijkheid om voor de rest van je leven Reiki toe te passen. Het is een praktische en effectieve manier om meer in balans te komen en jezelf te ontwikkelen op spiritueel niveau. Tijdens de cursusdagen is er volop gelegenheid om te oefenen op jezelf en anderen. Bovendien kun je ervaringen en gevoelens delen met andere studenten, wat een unieke en waardevolle ervaring kan zijn.

woensdag 10 mei t/m zaterdag 13 mei (inschrijfformulier)
4 ochtenden van 09.30-12.30

donderdag 15 juni t/m zondag 18 juni (inschrijfformulier)
don-vrijdagavond 14.00-17.00 uur
zat- en zondagochtend 09.30-12.30 uur

Herhaling

Ook als je al Reiki beoefent en je hebt behoefte  weer eens naar die basis terug te keren, dat opnieuw te ervaren of op te frissen, kan het fijn zijn de cursus weer te herhalen. In dat geval heb je de inwijdingen niet opnieuw nodig, maar kun je met mij en de nieuwe student(en) de energie van de verhalen en het oefenen weer opnieuw beleven. Je ruil daarvoor is een vrijwillige bijdrage.

Reiki 2e graad ((Okuden)

Na een tijd met Reiki 1e graad gewerkt te hebben bestaat misschien de behoefte je band met Reiki en je eigen spirituele groei  te verdiepen. Je kan Reiki 2 al na drie maanden doen, maar ik raad aan  Reiki 1 minimaal één jaar actief toe te passen in je leven, zoals je dagelijkse zelfbehandeling en het eventueel oefenen met het geven van een behandeling aan iemand anders en het naleven van het eerder geleerde van de Reiki 1e graad. Tijdens een Reiki 2e graad leer je op afstand te behandelen door middel van  drie symbolen. Deze klas bestaat uit 3 dagdelen.

Op dag 1 leer je de symbolen tekenen en hoor je de tekst die erbij hoort, thuis ga je oefenen tot de volgende sessie. Op dag 2 die een paar dagen later is, krijg je meer uitleg over de mental healing en hoe te gebruiken bij je zelfbehandeling en het sturen naar anderen, je ontvangt 1 inwijding.  Op dag 3 krijg je uitleg over de symbolen en hoe je die kunt gebruiken om tijd en ruimte te overbruggen en hoe je de afstandsbehandeling stuurt. Als afsluiting ontvang je een certificaat.  Om de symbolen in je dagelijks leven te integreren oefenen we dagelijks de afstandsbehandelingen door 4 weken naar anderen te sturen. Na ongeveer 4 á 5 weken is er een terugkom avond of middag om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Aarzel niet om te bellen als je nog vragen hebt over deze cursus!
06 2843 7730

woensdag 27 september t/m zondag 1 oktober (inschrijfformulier) 
woe 19.30-22.30 uur
zat 10.00-13.00 uur
zon 10,00-13.00 uur