Reikicirkel cyclus

Een bewezen topper de “Reiki cirkelcyclus”, bij Reikicentrum Zijn in Den Haag een traditie die al vele jaren bestaat, het is nu ook mogelijk om een 6 weekse “Reiki cirkelcyclus” te volgen bij Reikicentrum Zazen.

Wat maakt deze avonden zo bijzonder?

De “Reiki cirkelcyclus” is niet alleen ontspannend maar ook leerzaam en inspirerend, in de groep versterk en stimuleer je elkaar in je ontwikkeling. Je kunt zo meer over Reiki leren, door het delen van ervaringen en wat het effect van Reiki is in jouw leven, hoe het is om in stilte Reiki te geven en te ontvangen en het is een mooie gelegenheid om te oefenen want je hoeft geen ervaren student te zijn.

Hoe ziet een cyclusavond eruit?

We komen bij elkaar om een totale Reikibehandeling te geven en te ontvangen. Daarnaast is er gelegenheid voor een korte deel- of vraagronde als afsluiting van de wekelijkse sessie.

Voor wie?

Voor Reiki-studenten in alle graden en stromingen die willen ervaren, wat het betekent om wekenlang in groepsverband Reiki-behandelingen te geven en te ontvangen, of je nu kort of lang Reiki beoefent. Het is steeds weer bijzonder om deelgenoot te zijn van ieders persoonlijke ontwikkeling in deze 6 weekse cyclus.

Het aantal deelnemers is max 5 personen!