Reiki behandeling

De reden om een Reikibehandeling te ondergaan kan verschillend zijn. Misschien ben je nieuwsgierig en wil je een Reikibehandeling eens ervaren, of ben je op zoek naar spirituele verdieping. Of misschien zoek je rust voor je hoofd, ben je emotioneel uit balans, of heb je fysieke klachten – wat het ook is, je bent welkom!

Tijdens een Reikibehandeling, die ongeveer 75 minuten duurt, lig je gekleed op een behandeltafel. Ik raak je hoofd, buik en rug aan met mijn handen in verschillende posities. Tijdens een Reikibehandeling kan je verschillende gevoelens waarnemen, wat per behandeling en persoon verschilt. Veel mensen ervaren warmte, energiestromen en ontspanning. Het werkt op alle niveaus van ons mens-zijn en ontspant zowel lichaam als geest. Het kan ook helpen om oude pijn te verwerken, verdiept het contact met jezelf en de energie stroomt naar waar het nodig is. Dit kan zich uiten als diepe ontspanning, loskomende emoties, vermindering van zorgen en pijn, of innerlijke rust. Reikibehandelingen hebben een helende werking op het hele mens-zijn. Het is ook mogelijk om Reikibehandelingen op afstand te ontvangen, zonder fysiek op de behandeltafel te liggen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van je klacht of vraag. Het is niet altijd te voorspellen. Sommige mensen kunnen snel bepaalde patronen doorbreken, terwijl anderen meer tijd nodig hebben. Bij chronische klachten of als je je al langer niet goed voelt, is het aan te raden om te beginnen met een reeks van vier behandelingen op vier opeenvolgende dagen, of wekelijks een behandeling over een bepaalde periode. Geef jezelf de tijd die je nodig hebt om te helen.

Reiki en reguliere geneeskunde

Reiki gaat altijd samen met de reguliere medische hulp en vervangt deze nooit. Het is ook goed te combineren met andere alternatieve therapieën.

Wil je eerst wat meer informatie of een afspraak plannen, bel me gerust!
06 2843 7730