“je kunt je leven helen”

naar de filosofie Louise Hay


Ontdek de kracht van persoonlijke groei,
 
balans en bezieling, en creëer een vervullend leven

 

Heb je het gevoel dat je op dit moment niet de beste versie van jezelf bent? Voel je je onzeker, pieker je, ben je gestrest en vermoeid en verlang je naar rust en ontspanning? Zou je graag meer je hart willen volgen en ontdekken wat je het meest blij maakt? Zou je meer zelfvertrouwen en rust in je dagelijks leven willen?

Als je je hierin herkent, is deze cursus wellicht iets voor jou. Je kunt je leven echt veranderen. Natuurlijk zijn er dingen waar je geen invloed op hebt, maar hoe je erop reageert is aan jou. Hoe zou het zijn als je liefdevollere gedachten hebt over jezelf, je krachtiger voelt en meer zelfvertrouwen hebt? Door voor jezelf op te komen en bewust te werken aan emotionele en spirituele groei, kun je bijdragen aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar manieren om liefdevoller voor onszelf te zijn en ons zelfvertrouwen te vergroten. Laten we samen werken aan het veranderen van onze reacties op uitdagingen en de mogelijkheden ontdekken om te groeien op persoonlijk en spiritueel vlak. Dit is de stap die je kan zetten om veranderingen aan te brengen in je leven en te genieten van meer zelfvertrouwen en innerlijke rust. neem de stap en verander je leven vandaag nog..

Tijdens deze cursus zul je leren dat jij de keuze hebt hoe je naar jezelf, de ander en de wereld kijkt, en dat je de kracht hebt om je leven te creëren zoals jij dat wilt. Je leert hoe belangrijk zelfwaardering, zelfvertrouwen, loslaten en vergeving zijn voor een vervullend leven, en hoe je hierin verder kunt groeien, – en dat gedachten zo belangrijk zijn –

Hoe trots je mag zijn op jezelf en dat je van jezelf mag houden, juist omdat jij zo bijzonder bent. Je leert hoe je dit mag doen, hoe je jezelf al het goede gunt, omdat je het waard bent.

Ontdek hoe jouw gedachten en overtuigingen directe invloed hebben op jouw omgeving en de situaties waarin je terechtkomt. Leer hoe je deze gedachten en overtuigingen kunt veranderen en hoe dit invloed heeft op jouw leven en omgeving. Laat jezelf verrassen door de kracht van positieve gedachten en affirmaties en ontdek hoe je zelfliefde en zelfvertrouwen kunt versterken. Wees bereid om veranderingen aan te brengen in je leven en maak zelfliefde de sleutel tot geluk en succes.

Met praktische toepassingen leer je hoe je de volle kracht van jouw gedachten kunt benutten om positieve veranderingen te realiseren in elk aspect van je leven. Je ontdekt hoe het werken met affirmaties je kan helpen om je zelfvertrouwen en zelfwaardering te versterken en hoe je je eigen leven kunt sturen in de richting die jij wenst.

Je leert hoe jouw gedachten direct invloed hebben op je emoties en acties en hoe je deze invloed kunt veranderen, waardoor je meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen ervaart in je dagelijks leven. Neem de controle over je gedachten en maak de veranderingen die je wilt zien gebeuren in je leven werkelijkheid.

En is dat moeilijk, nee dat valt best mee. Je bent afgeweken van je pad en de cursus leert je hoe je opnieuw op koers kunt komen.

Zelfliefde is de sleutel tot alles…!
Wees bereid om te veranderen, en ontdek hoe het is om echt te leven,
vanuit liefde en vertrouwen.

Wees welkom!

Ik ben veel meer dan mijn persoonlijkheid, verleden, heden of toekomst. Ik kies nu om boven mijn problemen uit te stijgen en de grootheid van mijn wezen te erkennen. Ik ben volledig bereid om te leren houden van mezelf!

Louise Hay

 

Heeft mij met mijn beentjes op de grond gezet en geloof er zo sterk in dat ik de cursus heel graag promoot! Vooral door jou lieve doortastende manier om iemand zijn eigen miskleunen en fouten nog eeeeeven verder uit te spitten. Mede dankzij jou leef ik nu mijn leven zoals ik dat wil!!
-Mies-

Voor mij zit de kracht van wat jij mij hebt geleerd in dat alles begint bij houden van mezelf en zelf acceptatie. Van daaruit kon ik een start maken met kijken naar mijn weerstand, kon ik kijken hoe ik mijn relaties met anderen nog waardevoller kan maken, kan ik mijzelf en anderen leren vergeven, mezelf afvragen hoe ik omga met mijn angsten en met zaken als geld. De afgelopen 30 jaar ben ik bezig geweest met mijn relaties verbeteren, vergeving en mezelf niet ondergeschikt maken aan de ander maar dat beklijfde allemaal niet zonder het inzicht dat alles begint bij houden van mezelf. Ik ben je daarom enorm dankbaar lieve Netty. Het voelt op sommige momenten echt als een bevrijding om dat eindelijk in te zien.
-Ineke-

De cursus Louise Hay ‘je kunt je leven helen’ is een echte aanrader!
Wil je je meer bewust worden waarom je dingen doet zoals je ze doet en waar je misschien niet altijd even blij mee bent? Dan is dit een hele goede manier om hier eens heel goed naar te kijken. Wat zijn jouw oude patronen, valkuilen of angsten? Goed om je hier bewust van te
worden. En een groot cadeau voor jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.
-Paula-

De cursus Louise hay is een mooi en groots cadeau wat je jezelf kunt geven. Waar je je leven lang plezier van hebt. In een veilige omgeving en met liefde deze cursus ontvangen van Netty. Om samen deze reis te ondernemen was een ervaring welke ook nog steeds doorgaat.
-Mariell
e-

Deze cursus bestaat uit 6 lessen verdeeld over 12 weken

dinsdag 18 april t/m 27 juni (inschrijfformulier)

dinsdag 12 september t/m dinsdag 21 november (inschrijfformulier)meer info en/of aanmelden: info@reikicentrumzazen.nl
vragen…., bel me geheel vrijblijvend op 06 2843 7730