“je kunt je leven helen”

naar de filosofie Louise Hay

Ontdek hoe persoonlijke groei, balans en bezieling samen een vervullend leven creëren..

 

Voel je soms alsof je niet helemaal de beste versie van jezelf bent op dit moment? Maak je je zorgen, voel je je onzeker, gestrest en uitgeput, en verlang je naar een beetje meer rust en ontspanning? Zou je graag meer je eigen weg willen volgen en ontdekken wat jou echt gelukkig maakt? En zou je wat extra zelfvertrouwen en kalmte willen vinden in je dagelijks leven?

Als dit bekend klinkt, dan zou deze cursus wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt. Het leven zit vol dingen waar je geen controle over hebt, maar hoe je erop reageert, dat is helemaal aan jou. Stel je eens voor hoe het zou voelen om wat vriendelijker voor jezelf te zijn, om je sterker te voelen en meer vertrouwen te hebben in wie je bent. Door voor jezelf op te komen en bewust te werken aan je emotionele en spirituele groei, kun je echt bijdragen aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze cursus gaan we samen op zoek naar manieren om liefdevoller naar jezelf te kijken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Laten we samen werken aan het veranderen van hoe we reageren op uitdagingen en ontdekken hoe we persoonlijk en spiritueel kunnen groeien. Dit is de stap die je kunt zetten om wat verandering in je leven te brengen en meer zelfvertrouwen en innerlijke rust te vinden. Dus waarom zou je niet vandaag nog die stap zetten en je leven veranderen?

In deze cursus zul je ontdekken hoe je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om hoe je naar jezelf, anderen en de wereld kijkt. Je zult leren dat je de kracht bezit om je leven vorm te geven zoals jij dat wenst. We gaan samen verkennen hoe zelfwaardering, zelfvertrouwen, loslaten en vergeving essentieel zijn voor een bevredigend leven, en hoe je deze aspecten verder kunt ontwikkelen. We gaan dieper in op het belang van gedachten en hoe ze invloed hebben.

Je zult leren om trots te zijn op wie je bent en hoe je jezelf mag omarmen, juist vanwege je unieke eigenschappen. We gaan in op hoe je dit kunt doen en hoe je jezelf het goede kunt gunnen, omdat je het verdient.

Ontdek hoe je gedachten en overtuigingen direct invloed hebben op je omgeving en de situaties waarin je belandt. Leer hoe je deze gedachten en overtuigingen kunt aanpassen en hoe dit je leven en omgeving beïnvloedt. Ontdek zelf de kracht van positieve gedachten en bevestigingen en hoe ze kunnen bijdragen aan zelfliefde en zelfvertrouwen. Wees bereid om veranderingen aan te brengen in je leven en gebruik zelfliefde als sleutel tot geluk en succes.

Met praktische benaderingen zul je leren hoe je de kracht van je gedachten kunt inzetten om positieve veranderingen te bewerkstelligen in alle facetten van je leven. Je zult ontdekken hoe werken met bevestigingen je kan helpen om je zelfvertrouwen en zelfwaardering te versterken en hoe je zelf de koers van je leven kunt bepalen.

Je krijgt inzicht in hoe je gedachten direct invloed hebben op je emoties en acties, en hoe je deze invloed kunt veranderen om meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen te ervaren in je dagelijks leven. Neem de regie over je gedachten en maak de gewenste veranderingen in je leven werkelijkheid.

En is dat moeilijk? Nee, dat valt eigenlijk best wel mee. Soms raken we van ons pad af, maar deze cursus zal je laten zien hoe je weer op het juiste spoor kunt komen.

Zelfliefde is de sleutel tot alles…!
Wees bereid om te veranderen, en ontdek hoe het is om echt te leven,
vanuit liefde en vertrouwen.

Ik ben veel meer dan mijn persoonlijkheid, verleden, heden of toekomst. Ik kies nu om boven mijn problemen uit te stijgen en de grootheid van mijn wezen te erkennen. Ik ben volledig bereid om te leren houden van mezelf!

Louise Hay

 

Heeft mij met mijn beentjes op de grond gezet en geloof er zo sterk in dat ik de cursus heel graag promoot! Vooral door jou lieve doortastende manier om iemand zijn eigen miskleunen en fouten nog eeeeeven verder uit te spitten. Mede dankzij jou leef ik nu mijn leven zoals ik dat wil!!
-Mies-

Voor mij zit de kracht van wat jij mij hebt geleerd in dat alles begint bij houden van mezelf en zelf acceptatie. Van daaruit kon ik een start maken met kijken naar mijn weerstand, kon ik kijken hoe ik mijn relaties met anderen nog waardevoller kan maken, kan ik mijzelf en anderen leren vergeven, mezelf afvragen hoe ik omga met mijn angsten en met zaken als geld. De afgelopen 30 jaar ben ik bezig geweest met mijn relaties verbeteren, vergeving en mezelf niet ondergeschikt maken aan de ander maar dat beklijfde allemaal niet zonder het inzicht dat alles begint bij houden van mezelf. Ik ben je daarom enorm dankbaar lieve Netty. Het voelt op sommige momenten echt als een bevrijding om dat eindelijk in te zien.
-Ineke-

De cursus Louise Hay ‘je kunt je leven helen’ is een echte aanrader!
Wil je je meer bewust worden waarom je dingen doet zoals je ze doet en waar je misschien niet altijd even blij mee bent? Dan is dit een hele goede manier om hier eens heel goed naar te kijken. Wat zijn jouw oude patronen, valkuilen of angsten? Goed om je hier bewust van te
worden. En een groot cadeau voor jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.
-Paula-

De cursus Louise hay is een mooi en groots cadeau wat je jezelf kunt geven. Waar je je leven lang plezier van hebt. In een veilige omgeving en met liefde deze cursus ontvangen van Netty. Om samen deze reis te ondernemen was een ervaring welke ook nog steeds doorgaat.
-Mariell
e-

Nieuw vanaf september de cursus
“Je kunt je leven helen” nu ook in de ochtenden!

Wees welkom!

woensdag 20 september t/m woensdag 29 november 2023

woensdagochtend van 09.30-12.30 uur
6 lessen verdeeld over 12 weken
hier kun je je aanmelden


donderdag 14 september t/m donderdag 23 november


donderdagavond van 19.30-22.30 uur
6 lessen verdeeld over 12 weken
hier kun je je aanmelden

heb je nog vragen… stuur een mail naar info@reikicentrumzazen.nl
of bel me geheel vrijblijvend op 06 2843 7730