Reiki behandelmiddagen en Reiki behandelcyclus

    

Onze ervaring is dat als je eenmaal Reiki hebt, je jezelf behandeld en misschien andere behandeld, maar dat je zelden zelf een behandeling ontvangt. Dat is jammer, omdat een behandeling krijgen veel intenser is en door de directe uitwisseling ook veel dieper gaat.
Daarom houden we wekelijks Reikibehandelcyclus, en 1 keer per maand een reikibehandelmiddag. Wat we vooral doen is elkaar behandelen met Reiki. Deze avonden/middagen zijn voor alle graden in Reiki.

Vanaf 7 januari 2019 start ik een Reikibehandelcyclus in Den haag bij Reikicentrum Zijn. 

Sinds 2008 bestaat in Reikicentrum Zijn de mogelijkheid om wekelijks in groepsverband een totale Reikibehandeling te ontvangen EN te geven. Dat deze mogelijkheid in een behoefte voorziet is duidelijk door de enorme groei van het aantal deelnemers sinds de eerste groep van vijf studenten. Dit maakte dat we sinds 2011 regelmatig twee cyclusgroepen per week hebben.

Wat maakt dit zo bijzonder?

De eerste groep gaf al snel aan dat dit ritme van de herhaling niet alleen hun verbinding met Reiki bekrachtigde, maar ook de verbinding met zichzelf. Dit kwam mede omdat de dagelijkse zelfbehandeling intenser werd ervaren. En na dertien weken, koos men opnieuw en bewust voor deelname aan ‘De cyclus’ en inspireerde men andere studenten om deze ervaring aan te gaan. Het delen van ervaringen en het effect van Reiki op ieders leven, zorgde voor verbinding en respect voor elkaar. Het ‘gewoon’ wekelijks Reiki uitwisselen blijkt dus te inspireren deel uit te maken van een groep gelijkgestemden, waarin het individu centraal blijft. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

Hoe ziet een cyclusavond eruit?

We komen bij elkaar om elkaar een totale Reikibehandeling te geven. Daarnaast is er (naar behoefte) gelegenheid voor een korte deel- of vraagronde als afsluiting van de wekelijkse sessie. We ruimen gezamenlijk op, zodat alles weer klaar staat voor de volgende groep.

Maandag 7 januari t/m 1 april 2019 in Reikicentrum Zijn in Den haag €150,-(voor 13 avonden eventueel in 2 termijnen)

Dinsdag 8 januari t/m 2 april 2019 in Reikicentrum ZaZen in Pijnacker €150,-(voor 13 avonden eventueel in 2 termijnen)

beide avonden van 19.30-±22.30 uur

Voor aanmelden of vragen mail naar:

info@reikicentrumzazen.nl of bel 06 28437730

Reikibehandelmiddagen op zondag

zijn van 14.00-± 17.00 uur

data:
16 december 2018

2019

20 januari

24 februari

24 maart

28 april

De kosten zijn €12,-

Laat van te voren even weten dat je komt.
Via info@reikicentrumzazen.nl of 06 28437730

Don`t copy text!