Workshops en cursussen

de reikicirkel

Vanaf heden is de Reikicirkel
op de even week op maandagavond
en de oneven week op woensdagavond

de tijden zijn van 19.30-22.00 uur

op de 1e vrijdagochtend van de maand van 09.30-12.00 uurKom even helemaal tot rust en maak verbinding met jezelf, zodat je vol energie en frisheid de nieuwe week of het weekend kunt ingaan. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van het moment, zodat je jezelf weer helemaal kunt opladen voor de uitdagingen die voor je liggen. Het is een uitnodiging om te investeren in je eigen welzijn en een moment van zelfzorg te nemen. Doe jezelf deze weldaad cadeau en voel de hernieuwde kracht en vitaliteit die je zult ervaren

doe je mee!!!

Zelf Reiki leren…

Zelf Reiki leren is een kans, om gezonder in het leven te staan, lichamelijk en psychisch je balans te vinden, zelf iets te kunnen doen voor je ontspanning en te ontdekken wie je werkelijk bent. Na de cursus eerstegraad heb je een instrument in handen waarmee je dagelijks zelf aan de slag kunt. Je leert dus ook (allereerst) jezelf te behandelen. Verder maak je kennis met het behandelen van anderen, hoor je de geschiedenis van Reiki en leer je de Reiki-leefregels.
dinsdag 14 t/m vrijdag 17 november
4 middagen 14.00-17.00 uur
hier kun je je aanmelden

donderdag 14 t/m zondag 17 december
donderdag en vrijdagavond 19.30-22.30 uur
zaterdag en zondagochtend 09.30-12.30 uur
hier kun je je aanmelden


Reiki II
woensdag 4 t/m zondag 8 oktober
woensdagavond 19.30-22.30 uur
zaterdag en zondag 10.00-13.00 uur
hier kun je je aanmelden
 

reiki verdiepingsmiddag
zondag 29 oktober
13.30-17.00 uur
hier kun je je aanmelden info@reikicentrumzazen.nl

(tijden van de reikiklassen kunnen in overleg aangepast worden)


naar de filosofie van Louise Hay

Misschien wil je ook meer je hart volgen en ontdekken waar je blij van wordt en wat je allemaal kunt. Maar word je soms gek van het geratel in je hoofd en de verwachtingen die je aan jezelf stelt? Voel je je geleefd en heb je last van onzekerheid, piekergedachten, stress en vermoeidheid? Wil je verandering, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze cursus misschien iets voor jou. Je kunt echt veranderingen aanbrengen in je leven! Natuurlijk gebeuren er dingen waar je geen invloed op hebt, maar de manier waarop je daarop reageert, heb je wel in de hand. Stel je voor: wat als je liefdevollere gedachten over jezelf had, als je je minder machteloos voelde, krachtiger was en meer zelfvertrouwen had? Als je op durfde te komen voor jezelf en zorgde voor een gezonder, bewuster, blijer en bezielder leven!


Heeft mij met mijn beentjes op de grond gezet en geloof er zo sterk in dat ik de cursus heel graag promoot! Vooral door jou lieve doortastende manier om iemand zijn eigen miskleunen en fouten nog eeeeeven verder uit te spitten. Mede dankzij jou leef ik nu mijn leven zoals ik dat wil!!
-Mies-

De cursus Louise Hay ‘je kunt je leven helen’ is een echte aanrader!
Wil je je meer bewust worden waarom je dingen doet zoals je ze doet en waar je misschien niet altijd even blij mee bent? Dan is dit een hele goede manier om hier eens heel goed naar te kijken. Wat zijn jouw oude patronen, valkuilen of angsten? Goed om je hier bewust van te 
worden. En een groot cadeau voor jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.
-Paula-

De cursus Louise hay is een mooi en groots cadeau wat je jezelf kunt geven. Waar je je leven lang plezier van hebt. In een veilige omgeving en met liefde deze cursus ontvangen van Netty. Om samen deze reis te ondernemen was een ervaring welke ook nog steeds doorgaat.
-Marielle-

Heb je het gevoel dat je dit wil en kan…
Jij hebt het voor het zeggen….
doe je mee…?


klik hier voor meer informatie

Geweldig nieuws!

vanaf september de
cursus “Je kunt je leven helen” nu ook in de ochtenden!


woensdag 20 september t/m woensdag 29 november

de ochtenden zijn van 09.30-12.30 uur
6 lessen
verdeeld over 12 weken
hier kun je je aanmelden


donderdag 14 september t/m donderdag 23 november

de avonden zijn van 19.30-22.30 uur
6 lessen
verdeeld over 12 weken
hier kun je je aanmelden


Zelfliefde is de sleutel tot…..alles