“Je kunt je leven helen”

Een online cursus, voor persoonlijke en spirituele groei naar de filosofie van Louise Hay

Herken je dit, het gevoel niet goed genoeg te zijn, het gevoel dat je geleefd wordt, dat het jou allemaal overkomt. Voel je je vaak verdrietig, negatief, somber of angstig, niet begrepen, het gevoel dat je van alles moet? Je kunt ervoor kiezen hier nog jaren mee door te gaan, maar waarom niet kiezen voor een leven vol harmonie en liefde voor jezelf en naar anderen toe.

Het doel van deze cursus is, dat je meer inzicht krijgt hoe jij naar jezelf, de ander en de wereld kijkt. Dat jezelf verantwoordelijk bent voor de keuzes van je gedachten, het werken aan zelfwaardering, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf en anderen staan centraal in deze cursus. Je gaat zien dat de mensen om je heen en de situaties waar je in terecht komt reflecties zijn van je eigen gedachten en overtuigingen. De praktische toepassingen helpen je om elk aspect van jouw leven aan te pakken. Je leert hoe je de kracht van gedachten effectief in kunt zetten.

Hoe zou het zijn als je liefdevollere gedachten hebt over jezelf? Dat je krachtiger voelt en meer zelfvertrouwen hebt? Bevrijd te zijn van alle ballast, om meer in balans te zijn, om bewust te worden van je eigen gedachten, en van de gevoelens die hieruit voortkomen! Dat je voor jezelf opkomt! Meer liefde voor jezelf te voelen.

Ik ben veel meer dan mijn persoonlijkheid, verleden, heden of toekomst. Ik kies nu om boven mijn problemen uit te stijgen en de grootheid van mijn wezen te erkennen. Ik ben volledig bereid om te leren houden van mezelf.

We werken elke les met een ander thema: houden van jezelf, geld, boosheid en kritiek, omgaan met angst, herkennen van patronen, omgaan met weerstand, vergeven en loslaten…

Deze cursus bestaat uit 8 online lessen verdeeld over 16 weken

7 september t/m 30 november

op dinsdagavond van 19.30-21.30 uur

(inschrijfformulier)

meer info en/of aanmelden: info@reikicentrumzazen.nl

of bel 06 2843 7730