Reiki klassen

                                                                                                  

 

 

Wat leer je in Reiki 1e graad?

Als je besluit om de Reikiklas 1e graad te gaan doen, geef je jezelf een groot cadeau. Wat leer je in Reiki 1e graad, je leert in vier dagdelen hoe je Reiki kunt geven en ontvangen d.m.v. verschillende handposities. Je leert hoe je jezelf kunt behandelen en hoe je andere in je directe omgeving kunt behandelen. Het verhaal van de Reiki geschiedenis wordt verteld. Je leert de 5 Reiki-leefregels zoals Mikao Usui die ontwikkelde, deze leefregels geven je een waardevolle aanvulling  in je dagelijkse leven. Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname, tijdens de cursusdagen is er volop gelegenheid om te oefenen op jezelf en anderen. De Reiki 1e graad is een afgerond geheel, je hebt Reiki voor de rest van je leven. Je verbinding met Reiki en het delen van ervaringen en gevoelens met andere studenten maakt een Reiki klas tot een unieke beleving.

Herhaling

Ook als je al Reiki beoefent en je hebt behoefte  weer eens naar die basis terug te keren, dat opnieuw te ervaren of op te frissen, kan het fijn zijn de cursus weer te herhalen. In dat geval heb je de inwijdingen niet opnieuw nodig, maar kun je met mij en de nieuwe student(en) die energie van de verhalen en het oefenen weer opnieuw beleven. Je ruil daarvoor is een vrijwillige bijdrage.

 

Reiki 2e graad

Na een tijd met Reiki 1e graad gewerkt te hebben bestaat misschien de behoefte je band met Reiki en je eigen spirituele groei  te verdiepen. Je kan Reiki 2 al na drie maanden doen, maar ik raad aan  Reiki 1  minimaal een jaar actief toe te passen in je leven, zoals jezelf dagelijks behandelen en het eventueel oefenen met het geven van een behandeling aan iemand anders, en het naleven van het eerder geleerde van de Reiki 1e graad. Tijdens een Reiki klas 2e graad leer je op afstand te behandelen door middel van drie symbolen. Je ontvangt 1 inwijding. De Reiki 2 klas bestaat uit drie dagdelen.
Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

De master-graad

Dit is bedoelt voor iedereen die Reiki als zijn levensweg ervaart en de behoefte voelt het uit te dragen. Het is een leerproces van enkele jaren en leidt tot een sterke persoonlijke bewustwording. De Master-graad geeft je de kennis en bevoegdheid om Reiki -klassen te geven. Als je hier meer over wilt weten of een leraar zoekt die bij je past neem dan contact met mij op.

Rebecca Bredenhof is door mij in 1996 als Reiki master ingewijd.

Don`t copy text!