Netty Hakkaart

Mijn eerste aanraking met Reiki was in 1989, ik was op een paranormale beurs en zag dat er Reikibehandelingen werden gegeven, ik had nog nooit van Reiki gehoord en ik wilde wel weten wat dat was, ik kreeg een stoelbehandeling en dat voelde zo warm en ontspannend, er stroomde een heerlijke warme energie door me heen, de rest van de avond was ik vol energie, en heel goed geslapen, als dit het resultaat was van een korte behandeling wat zal een normale behandeling dan voor uitwerking hebben.

Ik heb vrij snel een afspraak gemaakt en ik ontving mijn eerste volledige Reiki behandeling bij Hanneke Dolfsma, dat was een bijzondere ervaring, tijdens de behandeling voelde ik wat emotie opkomen, er kwamen ook wat tranen, maar  tegelijkertijd voelde ik me ook heel ontspannen, er gebeurde eigenlijk van alles tegelijk, na de behandeling voelde ik me zo rustig en ontspannen, ik heb die avond weer goed geslapen!!

Na nog een paar Reiki behandelingen begon ik me steeds beter te voelen, fysiek maar vooral op emotioneel vlak. Mijn leven werd er zoveel beter op, ik werd een blijer mens.
Hanneke adviseerde mij om zelf  Reiki te gaan leren, dan kun je jezelf dagelijks behandelen, dat klonk goed en heb ik me ingeschreven voor de Reiki I klas. Toen begon voor mij de weg naar persoonlijke groei, naar meer zelfvertrouwen, ik kwam meer in balans, ik begon gezonder te leven, ik maakte bewustere keuzes in mijn leven en relaties. het was de start van mijn innerlijke reis. Na jaren van mijn dagelijkse zelfbehandeling en andere mensen te behandeld te hebben, kwam voor mij het besef dat ik dit door wilde geven, en zo begon ik mijn opleiding tot Reikimaster bij Hanneke Dolfsma. Na een intensieve opleiding van 3 jaar, werd ik op 9 april 1993 ingewijd tot Reikimaster in de traditie van Usui Shiki Ryoho. Na 19 jaar een Reikipraktijk in Den Haag te hebben gehad, zijn we in 2012 verhuisd naar Pijnacker. Een dorp tussen Rotterdam, Delft en Den haag, een heerlijke plek voor het Reiki centrum.

Je bent van harte welkom

ZaZen

(terugkeren naar de essentie van onszelf)

 

Werk in de Reikigemeenschap

Ik ben lid van The Reiki Alliance en van de Reikibehandelaarsgroep van Reikicentrum Zijn, een samenwerkingsverband van Reikibehandelaars.