Wereldmeditatie

 

De meditatie is jaarlijks op 31 december,                                                    
van 13:00-14:00 uur
inloop vanaf 12:30 uur

Waar:
Reikicentrum Zijn
Johannes Camphuysstraat 150-152
Den Haag

Op de laatste dag van het jaar wordt al vele jaren World Healing Day gevierd. Overal ter wereld komen dan op hetzelfde tijdstip mensen in groepen bij elkaar en mediteren, bidden, chanten of sturen Reiki, voor heling van alles wat leeft.

Ook dit jaar doen wij hier weer aan mee en we nodigen je uit om deze dag met ons samen te Zijn en ons te verbinden met de energie van duizenden mensen die zich openen voor de vrede in ieders hart.Tussen 13.00 en 14.00 uur mediteren we, ontsteken we het licht en  zingen we een vredeslied. Na afloop is er nog een kort gezellig samenzijn. Het is al jaren traditie dat sommige mensen vrijwillig cake, appeltaart of oliebollen bakken. Zo vieren we vast oudjaar, na afloop van de meditatie! Ook dit jaar staan we hier weer voor open, maar doe het alsjeblieft alleen als je het leuk vindt!Laat ons even weten of je komt en met hoeveel mensen, zodat we ongeveer het aantal deelnemers weten.
Aanmelden kan bij Netty Hakkaart
info@reikicentrumzazen.nl of bel 06 28437730

Deelname is geheel vrijblijvend voor iedereen. Voor wie toch een een bijdrage wil geven voor de onkosten staat onze gratitude Anny klaar om in dankbaarheid een donatie voor Reikicentrum Zijn te ontvangen. 

 

Don`t copy text!