“Je kunt je leven helen”

Deze cursus voor persoonlijke groei en de filosofie van Louise L. Hay, is een goede start om aan jezelf te werken.

Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Het werken aan zelfwaardering, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf én anderen staan centraal in deze cursus. je leert jezelf zien vanuit een ander perspectief en je krijgt eenvoudig maar krachtig gereedschap aangereikt om de disbalans, die ontstaan is op jouw levensweg, weer in balans te brengen. Hetgeen jou nu blokkeert om gelukkig en stevig in het leven te staan, om blij te zijn met jezelf!!

Tijdens deze cursus zal jij jezelf beter leren kennen en verwerf je meer inzicht in hoe jij naar jezelf, de ander en de wereld kijkt. De praktische toepassingen helpen je om elk aspect van jouw leven aan te pakken. Door gebruik te maken van de kracht van positieve gedachten en affirmaties leer je jezelf en jouw leven te veranderen.

We beginnen steeds bij de basis:

Houden van jezelf

Zo zal je weer blij, gelukkig en vol vertrouwen door het leven kunnen gaan, en geïnspireerd worden om weer te luisteren naar jou innerlijke stem!!

Deze cursus bestaat uit 8 dinsdagavonden:

nieuwe data volgt!!

dinsdagavond van 19.30-22.00 uur

bijdrage: €195,-

meer info en/of aanmelden:

info@reikicentrumzazen.nl

of bel 06 2843 7730